maandag 10 oktober 2011

Tassenmuseum genomineerd voor Time Out Award

Vorige week werden de nominaties bekend van Time Out Magazine voor ''The Best of Amsterdam''. Het Tassenmuseum is genomineerd voor de prijs in de categorie Best Speciality Museum.
Ik vind de nominatie natuurlijk geheel terecht, trots als ik ben op het museum. Maar voor iedere bezoeker is het dat al snel duidelijk als je hier binnenkomt. Het museum is uniek door haar bijzondere collectie van zo’n 4000 tassen, buidels, beursjes en avondtasjes en designtassen van bekende modehuizen zoals Chanel, Burberry en Fendi. Daarnaast is het museum gevestigd in een schitterend grachtenpand in hartje Amsterdam. In het pand is er aandacht voor elk detail.
Dit jaar vieren we ons 15-jarig Jubileum, want in 1996 opende mijn moeder Hendrikje Ivo de deuren van haar huis in Amstelveen om haar bijzondere collectie tassen te tonen aan het publiek. Om dit te vieren met onze bezoeker trakteren we tijdens ons jubileumweekend (14 - 16 oktober) op koffie met taart!

Wilt u ook dat Tassenmuseum Hendrikje de award wint in de categorie Best Speciality Museum? Stem dan van 7 oktober tot 4 november bij Time Out (Museum of Bags and Purses). U kunt ook bij het museum langskomen op Herengracht 573 te Amsterdam om een papieren stem uit te brengen. Op 2 december worden de winnaars van alle categorie├źn bekend gemaakt. Ik hoop dat wij ook tot de winnaars zullen behoren!
Met groet,
Sigrid Ivo

Geen opmerkingen:

Een reactie posten