donderdag 29 november 2012

In december staat Tassenmuseum Hendrikje in het teken van feest! Op 7 december tuigen we de kerstboom op, geheel in stijl van het Tassenmuseum, met bijzondere tasjes en cupcakes.

In deze maand kunt u elke dag genieten van onze bijzondere high tea in een van de stijlkamers of in de serre. Hebt u zin om iets origineels te doen met familie en vrienden tijdens de feestdagen? Op Tweede kerstdag is er een extra feestelijke high tea, waar u nu al een tafel voor kunt reserveren.

Of bent u op zoek naar een bijzonder cadeautje? In onze museumwinkel en de webshop zijn er tal van cadeauartikelen te vinden voor een grote of wat kleinere portemonnee. In de maand december betaalt u bovendien geen verzendkosten voor bestellingen binnen Nederland!

Inspiratie nodig voor een feestelijk gedekte tafel met de feestdagen? Kom dan op 9 december naar de lezing over linnen en damast van kunsthistorica, verzamelaar en producent van damast Sanny de Zoete. Zij geeft antwoord op de vragen: wat speelde zich eeuwenlang in de dessins onder het bord af, waarom dekte men eeuwenlang de tafel, hoe zag dat tafellaken er uit en waarom dekken we nu bijna niet meer?

Kortom, er is genoeg te doen bij Tassenmuseum Hendrikje in december!

Met groet,

Sigrid Ivo
Directeur Tassenmuseum HendrikjeGeen opmerkingen:

Een reactie posten