vrijdag 24 augustus 2012


De vakanties zijn weer voorbij en het nieuwe culturele seizoen begint. Bij het tassenmuseum zijn er dit najaar rondom de exposities en tentoonstelling allerlei activiteiten zoals workshops, modeshows en lezingen. Kom bij voorbeeld op 30 september naar het museum voor een speciale modeshow van het label Deux Pièces en Une Pièce by Sylvie D. Ontwerpster en loopbaancoach Sylvia Duijm creëert met haar mode zelfbewuste (zaken)vrouwen. Te zien zijn mantelpakjes, een variatie aan rokken met mogelijkheden om ze te combineren en feestkleding en jurken voor de avond of overdag. De modeshow begint om 15.00 uur en kost € 22,50 inclusief entree, museumkaarthouders betalen € 16,50.


Bij Tassenmuseum Hendrikje kunt u ook zelf een tas kunt maken tijdens een van onze workshops. Eerst inspiratie op doen in het museum en vervolgens maakt u in ons eigen atelier onder deskundige en creatieve begeleiding in een paar uur een prachtige tas. Een workshop is vooraf te reserveren met uw eigen groep, maar u kunt ook meedoen met een van de instapworkshops, die op elke laatste zaterdag van de maand worden georganiseerd. Op 22 september organiseren wij een speciale workshop tashanger haken. Maak ook grappige vormen zoals een wortel, tomaat, cupcake of snoepje.

Kijk op de website bij de Agenda voor alle actuele en inspirerende activiteiten. Wij hopen u in het nieuwe culturele seizoen te mogen verwelkomen in het museum.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten