maandag 2 april 2012

Flame Shoes van Prada gekregen!

Afgelopen vrijdag arriveerde het felbegeerde pakket: de lente/zomer 2012 Flame Shoes van Prada met bijpassende Pyramid Flame Bag. De torenhoge stiletto hakken zijn ge├»nspireerd door Amerikaanse auto’s uit de jaren ’50 met vlammen en al: een ware blikvanger! De Pyramid Frame Bag in jaren ’50-stijl maakt het een mooi ensemble.
Popster Fergie is met de schoen gesignaleerd en Katy Perry is met combinatie schoenen en tas gezien tijdens de Parijse Fashion Week. Online is druk gespeculeerd of dit de it schoenen van het zomerseizoen 2012 zijn. 
Ik ben echt verrukt met deze gift! De schoenen zijn flamboyant, excentriek en fantastisch. Ze maken de tentoonstelling Samen op Stap!, die een lust voor het oog is, helemaal compleet. In de tentoonstelling zijn ook de rode vintage clutch met bijpassende Herbert Levine schoenen van de Amerikaanse actrice en zangeres Bette Milder te zien.

Straks opent schoenenontwerper Jan Jansen bij Tassenmuseum Hendrikje de tentoonstelling, die de ontwikkeling zien van tassen, schoenen en hoeden van 1900 tot nu. Zij ontwikkelden zich van een accessoire tot een must have, essentieel voor elke vrouw die op stap gaat. Onze eigen collectie wordt aangevuld met schoenen van the Nothampton Museum and Art Gallery, hoeden van Tiny Meihuizen-Wijker, Mirjam Nuver en Marianne Jongkind en schoenen Jan Jansen en Renate Volleberg. Samen geven ze een beeld van de tijd, de mode, de economische en technologische ontwikkelingen en gewoontes. De tentoonstelling is tot en met 2 september te zien. U bent van harte welkom.
Met groet,
Sigrid Ivo

Geen opmerkingen:

Een reactie posten